úterý 23. června 2009

Třídní sraz

V pátek 19.6.2009 proběhl třídní sraz, setkání po X letech od maturity. Kulaté výročí. Spočítání dětí, milenců a milenek, úspěšně absolvovaných chorob a vypadlých zubů. A u těch dětí ještě odpověď na otázku "A s jednou ženou ?" - "Jo furt s jednou a tou samou". Třeba to není v kurzu. Pánové v letech si hledají mladé, krásné a naivní přítelkyně, a matky odrostlých dětí zase atraktivní a pozorné muže typu svalovec/podnikatel. Takže zase nejsem "in".No co se dá dělat.
Ale jinak to bylo fajn. Vyštrachal jsem černobílé fotky z posledního zvonění, ty měly úspěch, oblékl si převážně černé triko a jeansy, to abych vypadal jako štíhlý klučina a vyrazil za zábavou. Těch pár hodin uteklo velice rychle, pár lidí jsem opravdu rád, po několika letech, viděl, sraz se celkem poved.

Před tím, než se všichni rozprchli, jsem požádal vrchního, aby nám udělal společné foto, se slovy napráskejte toho víc, tomu foťáku to nevadí, já pak z toho něco vyberu. Hmm... , výběr z těch dvou fotek, co udělal byl opravdu složitej. A to se tam ještě udělala nějaké mlha či co, takže výsledek je takový jaký je.

1 komentář:

aknezob řekl(a)...

Vrchní jsou všude stejní, taky máme takové tmavé, rozmazané fotky a také jen dvě ... možná lepší, i tak je na nich dost vidět jak čas letí :)